Cosmetic News 2014

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 19.03.2014.

Već ste imale priliku pročitati da je Šminkerica jedan od medijskih pokrovitelja 21. međunarodnog sajma kozmetike „COSMETIC NEWS“. Kao što smo već obećale dijelimo 10 kotizacija za sudjelovanje na profesionalnim radionicama i predavanjima sajma Cosmetic News vrijednosti 240 kn.

1901879_716718868373230_1162025025_n

Na 21. međunarodnom sajmu kozmetike pripremljen je bogat program predavanja iz svih područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice. Tradicionalna natjecanja u šminkanju za kozmetičarke-vizažistice i učenice kozmetičkih škola, te natjecanje u oblikovanju noktiju u četiri kategorije, obilježit će tema glamoura 20-tih godina i filmski hit “Veliki Gatsby”. Ulaz na sajam je slobodan za sve. Sve dodatne informacije o predavanjima i radionicama naći ćete na web stanicama ili Facebook stranici sajma.

Cjelokupan program i satnicu Cosmetic News sajma možete pogledati na sljedećoj slici.

375742_1394674887471554_548807738_n

Predavanja na seminaru:

Predavanja će se odvijati u Sportsko kongresnom centru u Opatiji u subotu (22.3.) od 11 do 18 sati i u nedjelju (23.3.) od 11 do 15 sati. Teme predavanja protežu se od dermatologije i medicinske kozmetike, preko tretmana lica i tijela s preparativnom kozmetikom, tretmana lica i tijela s kozmetičkom aparaturom, raznih vrsta masaža, do pedikura, oblikovanja noktiju i manikura, make-upa, vizažistika i trajnih šminki. Ulaz na seminar je uz akreditaciju, a svi učesnici dobivaju Diplomu o sudjelovanju.

Natjecanje u šminkanju:

Subota, 22. ožujak 2014., 18:30 i 19:30

Kategorije:

KOZMETIČARKE-VIZAŽISTICE u 18:30 sati

UČENICI KOZMETIČKIH ŠKOLA u 19:30 sati

Tema: Veliki Gatsby

“Nova filmska adaptacija romana F. Scotts Fitzgeralda “Veliki Gatsby” opet je oživjela razdoblje ludih dvadesetih, vrijeme blještavila, glamura, jazza… Obratite samo pažnju da make up NE BUDE doba charlstona. 

Prikazano je vrijeme dvadesetih, ali s estetikom današnjice. Ponovo se sve bazira na beauty make up-u, ten mora biti nanesen bez prelaza, lice osjenčano a ostalo ne morate kopirati nego iskoristite predložak i sami pokažite svoje viđenje tog vremena.”

Prijave za natjecanje:

Za natjecanje u šminkanju i oblikovanju noktiju natjecateljice se prijavljuju putem maila na adresu davorin.simunovic@ri.t-com.hr sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona) i kategorijom u kojoj će se natjecati.

Tema: Great Gatsby

Kategorije: 

Make up:

  • Kozmetičarke-vizažistice
  •  Učenice kozmetičkih škola

Nail art – Flat nail art:

  • 3D nail art
  • Nokti s french-om
  • Nail art u kutiji (tema: Kineski hramovi)

Kako nam se ne biste izgubile tu je i tlocrt te lokacija ovogodišnjeg Sajma.

1146622_1394185067520536_1556545910_n

Darivanje:

Šminkerica dijeli 10 kotizacija za sudjelovanje na profesionalnim radionicama i predavanjima sajma Cosmetic News vrijednosti 240 kn.

Prvih 10 čitateljica koje se jave sa svojim podacima (Ime i prezime, mjesto) na mail: info@sminkerica.com osvajaju kotizaciju.
Budite brze!

Sretno! ;)

[UPDATE]

Dobitnice kotizacija su:

Lidija Jurinić, Ivana Jazbec, Pascale Pretner, Andrea Jagodar, Mateja Petracic, Dolores Novoselac, Matea Iveljić, Martina Čuklić, Nikolina Deković i Ana Mikšec.

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Little.Miss.Sunshine

    Prvi put čujem za ovo, ali čini se super :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)