Dobitnici nagrada

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 16.02.2014.

dobitnici

Valentinovsko i antivalentinovsko darivanje je gotovo i vrijeme je da objavimo imena dobitnica naših nagrada.

Bile ste vrlo aktivne i stvarno ste nam zadale mnogo posla jer komentari su bili odlični. Nažalost nagraditi vas možemo samo nekoliko.

U Valentinovskom darivanju nagrade su osvojile Dragica, Đurđa i Anamarija dok su u antivalentnovskom darivanju nagrade osvojile Manuela i Dora. Dobitnicama ćemo se javiti putem maila za dogovor oko preuzimanja nagrada.

Hvala svima na sudjelovanju i čitamo se dalje :)

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 5 komentara.

 • Manuela

  Pa bilo je i boljih komentara posebno za valentinovsko darivanje, ali čestitke curama u svako slučaju. ;)

 • reflection

  :) Baš mi je drago što je Djurdja osvojila poklon paket, njen komentar me rasplakao, još sam mlada za to ali vjerujem da je njezin poklon za Valentinovo bio najljepši, neuporediv :) čestitke svima :)

 • nomen nescio

  nesto vam je cudno sa sminkericom. preko mobitela vidim sve nove objave, a na kompu mi je zadnji clanak onaj valentinovski od uptowngirl. a i komentari na clancima ne prelaze broj 10 pa je mozda i drugima tako.

  • Pogledat ćemo. Hvala :)

 • Little.Miss.Sunshine

  Čestitam :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)