Bourjois Paris Healthy Mix tekući puder

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 25.02.2019.

Puder Bourjois Paris Healthy Mix bio je dugo na mojoj listi želja pudera jer su sve silne riječi hvale probudile želju da ga probam budući kako su svi pričali kako je to idealan puder za suhu kožu.

Ako ste čitali moje ostale recenzije, mogli ste zaključiti da je moja koža upravo tog tipa – suha.

Puder sam naručila online na stranici odjeca.hr cijena mu je bila oko 60ak kuna (s tim da sam ja imala nekakav kod za popust pa me je izašao 53 kn) što je puno, puno jeftinije nego u drogerijama jer je tamo cijena 125 kn.

Puder dolazi u staklenoj bočici na plastičnu pumpicu crvene boje. Pomoću navedene pumpice puder se lako dozira, ali je dosta tekući pa morate paziti da vam ne kapne negdje na odjeću jer takve mrlje sa odjeće jako teško silaze dolje. Sama ambalaža pudera mi jako privlačna, izgleda mi svježe i podsjeća me na šareno voće.

Što se tiče nijanse ja sam izabrala nijansu 51 Light vanilla zato što se radi o svjetlijoj nijansi, žutog podtona što mom tenu savršeno odgovara.

Nakon nanošenja pudera na lice odmah sam osjetila kako je lagan na koži i kako se lagano blenda. Ja ga nanosim sa četkicom za puder (ponekad sa beauty blenderom, ali to kad imam više vremena). Puder nakon nekoliko minuta potamni za otprilike pola nijanse, ali to je skoro pa neprimjetno jer kad stavim ostale proizvode na lice bronzer, highlighter, korektor, puder za setiranje, to se sve nekako stopi u jednu cjelinu pa se ne primijeti.

Prekrivanje je srednje jačine što meni savršeno odgovara jer ne volim teške pudere nositi tokom dana. Ako mi treba neki jači puder, naravno tada koristim neki koji ima jače prekrivanje, ali budući kako se za posao šminkam lagano ovako prekrivanje je sasvim dovoljno. Nemam nikakve nepravilnosti na licu pa ni ne trebam veliku količinu pudera.

Puder izgleda jako prirodno i odlično sjeda na lice i sa primerom i bez primera. Ne ističe suhe dijelove, što je meni uvijek veliki plus jer mi je teško naći puder koji neće isticati suhe dijelove na obrazima ili oko nosa i obrva. Trajnost mu je, rekla bi malo manje od 7 sati jer recimo kad sam na poslu osam sati, puder stoji na licu, ali tu i tamo glavu naslonim na ruku pa se puder izbriše, ali to nije ništa za zamjeriti nego bi rekla da je to više do toga što ne setiram jako lice kada idem na posao jer, kao što sam rekla, ne volim taj osjećaj težine šminke na licu dok radim.

I kao finalni zaključak moram reći kako je ovaj puder jedan od najboljih pudera koji sam ikada probala za moj tip suhe kože. Također bi izdvojila i Rimmel breathable o kojem sam pisala na blogu davno, koji je blizu ovome. Iako mi je ovaj Bourjois Healthy Mix puno bolji i definitivno ću ga kupiti opet. Vrlo vjerovatno ću ga koristiti na ljeto zato što mi se čini savršen kao ljetni puder pa ću ga kupiti u tamnijoj nijansi. Naravno, opet ću naručiti online jer zašto platiti 125 kn za puder kada to možeš kupiti puno povoljnije online?

Jeste li probali ovaj puder? Koji puder za suhu kožu vi koristite?

Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Mirta

    Isto kao i kod mene ovdje. Bourjois proizvodi su toliko hvaljeni na sve strane da sam jednostavno morala isprobati. I rezultati su bili oduševljavajući. Sve priče i pohvale od drugih su istinite bez obzira bio puder, lak za nokte, olovka ili bilo što drugo. Jednostavno odlično. Sad baš gledam DM-om katalog https://www.letkomat.hr/dm/katalog-od-ponedjeljka-01-04-2019-0/?page=3 na velikoj akciji Bourjois proizvodi. Jedva čekam vikend da obnovim zalihu.

  • Kris

    Moja drugarica je probala ovaj puder i sama sam htela da ga kupim, ali kako su se njoj pojavile bubiljice od njega, odustala sam od dotičnog.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)