Xpel Argan Oil noćni hidratantni serum za lice

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 09.01.2019.

Xpel Argan Oil proizvod je koji je sasvim slučajno završio u mojoj košarici tijekom kupovine na Lijepa.hr samo zato što nisam mogla vjerovati koja mu je cijena. Sada donosim svoju recenziju!

Dakle, za 30 ml proizvoda cijena je bila 12 kn. Bila je u tijeku akcija, međutim i redovna cijena je poprilično niska (21,30 kn). Postoji pakiranje od 50 ml koje je nažalost bilo rasprodano, a nakon isprobavanja jasno mi je i zašto.

Pakiranje samo po sebi izgleda vrlo luksuzno i privlači pogledom. Ima zlatno crnu kapaljku kao aplikator i mislim da je takav aplikator za ovaj proizvod pun pogodak. Dozira taman onoliko koliko treba za jednu upotrebu bez rasipanja proizvoda.

Serum je bijele boje i božanstvenog mirisa koji dolazi od glavnog sastojka – arganovog ulja. Ja ga nanosim prije hidratantne kreme preko cijelog lica laganim utapkavanjem prije spavanja.

Upija se kroz par minuta, a kožu ujutro ostavlja mekom i hidratiziranom. Moja je koža više suha, a masna je samo u području T-zone, no nisam primijetila da kožu isušuje. Sada ga koristim već oko mjesec dana svaki dan i još uvijek imam pola bočice. Tako da će vam zaista potrajati i uz svakodnevno korištenje.

Definitivno je ova impulsna kupnja ispala odlično i ovu stvarčicu uzimam ponovno.

Proizvode je na Lijepa.hr nažalost trenutno rasprodan, ali možete staviti obavijest o praćenju raspoloživosti na linku.

Koristite li vi serume u svojoj njezi lica? Koji su vam omiljeni i zašto?

Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • pookie

    Sastav je teška katastrofa, a vizualni identitet/bočica kopija Estee Lauder Advanced Night Repair recovery Complex- a pa me ni ne čudi ovako niska cijena

  • mizuki

    Ovo se kupuje u Dealzu/Poundlandu u Irskoj/UK za 1.5Eur :(

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)