Bestia by Stipe Filipović

Objavljeno u Lifestyle, autorica: - 29.05.2017.

Za potrebe modne industrije  svojom superiornošću čovjek često puta iskorištava životinje. Ponašajući se kao pravi predator, na najokrutnije načine životinje bivaju osakaćene i na kraju pogubljene.

Kao istinski ljubitelj životinja, koji ujedno ima doticaj s modnom industrijom, Stipe Filipović iz revolta prema svakom obliku nasilja nad životinjama, kampanjom “Bestia” želi pokazati da svoje često puta bolesne apetite možemo zadovoljiti a da pri tome ne narušimo naš humani odnos prema životinjama koje nam najčešće poklanjaju tako veliku ljubav.

Brižno sakupljani, odbačeni produkti u procesu mitarenja i linjanja poslužili su za izradu frizura  (perje, mačje dlake, konjska dlaka, ovčja vuna i dlaka od psa). Kampanjom “Bestia” Stipe Filipović želi senzibilizirati javnost o globalnom problemu iskorištavanja i zlostavljanja životinja.

Stipe Filipovic36

Stipe Filipovic 37

Stipe Filipovic 35

Stipe Filipovic 34

Stipe Filipovic 33

Stipe Filipovic 32

Producer and Hair/ Stipe Filipović

Hair asistant / Anđa Zorić

Make-up / Seka Kožul

Models/ Marko Radoja, Ivan Matić, Anđa Marić, Sarah Ivanković, Josip Tabak

Photographer / Karmen Poznić

Retuching/ Nina Mašić

Što vi kažete na ovu kampanju? Kakav je vaš stav prema problemu zaštite životinja?

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Iva

    PR objava…

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)