Hari Rončević priprema najromantičniji koncert godine!

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 17.05.2019.

Uskoro će i 17. svibnja, kada nas u zagrebačkom Domu sportova očekuje jedan od najromantičnijih koncerata godine. Hari Rončević će zajedno s dragim gostima, klapom Cambi i Nenom Belanom, obilježiti četvrt stoljeća glazbenog stvaralaštva. Tijekom 25 godina, Hari je ispisao mnoge stranice predivnim tekstovima koje su svojim nezaboravnim izvedbama ovjekovječila neka od najvećih imena domaće glazbene scene. Nezaobilazni su tu Oliver i ‘Moj lipi anđele’, ‘Ako voliš me’, Doris Dragović ‘Zemlja i stina’, ‘Ni da mora nestane’, klapa Kampanel ‘Aj ca volin te’ i mnogi drugi.

Njegov je rad nagrađen i brojnim priznanjima publike i struke na Splitskom festivalu, Večerima dalmatinske šansone i ZadarFestu. Glazba je Harijev život, njome izražava najdublje emocije i prenosi ih publici s kojom na koncertima dijeli posebnu energiju.

Jedno takvo neponovljivo iskustvo nas očekuje na skorašnjem obljetničkom koncertu povodom kojeg je rekao: „Dođite i uživajte u live izvedbama mojih pjesama koje sam stvarao skoro polovinu svoga života. Na koncertu ćemo izvesti 25 pjesama u nadam se neponovljivom ambijentu za koji ćete, kao i uvijek biti zaslužni vi. Moj bend, gosti i ja dat ćemo sve od sebe da svima skupa to bude jedinstven koncert koji ćemo pamtiti.“

‘I sve dok dišem’, ‘Kada jednom ovom zafalim se tilu’, ‘Još ne znam kud s tobom’ i drugi odabrani hitovi koji su u pripremi za ovaj veliki koncert, ispunit će Dom sportova ljubavnim notama, i svima koji će zajedno s Harijem, klapom Cambi i gostima iznenađenja proslaviti prvih 25 godina na sceni, pružiti jedno divno glazbeno iskustvo.

Hari Rončević u Domu sportova, 17.5.2019.

 

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)