Swing Lauba – Marko Tolja & Jazz Orkestar HRT-a (darivanje)

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 25.09.2017.
Nakon niz sjajnih koncerata ovog ljeta Marko Tolja spreman je s Jazz orkestrom HRT-a osvojiti i zagrebačku publiku. U subotu, 28. listopada u jedinstvenom prostoru zagrebačke Laube  Marko Tolja i 17 vrhunskih glazbenika Jazz orkestra HRT-a predstavit će zajednički novi album “Stavi pravu stvar”.

Screen Shot 2017-09-23 at 09.50.48

Glazbeni repertoar baziran je na novom albumu koji donosi swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojoj Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”, “Teške boje”  – samo su neke od pjesama koje u novim aranžmanima zvuče kao da su objavljene pedesetih godina prošlog stoljeća.

Bogat retro program Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Andreasa Marinella zaokružit će i pjesmarica stranih evergreena. Izvanredan Markov vokal i Jazz orkestar u kombinaciji s bezvremenskim pjesmama jamac su odličnog provoda u Laubi – kući za ljude i umjetnost. Swing plesači?!? Da, bit će i njih. Za najbolji retro party u gradu pobrinut će se i DJ Robert Mareković, zadužen za after uz najveće evergreene i rockabilly hitove. Swing Lauba znači da je subota, 28.10. dan za plesne cipelice, retro obleku i povratak u zlatno doba čage.

Ulaznice po cijeni od 100 kn u prodaji su u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), te u sustavu Eventim.hr.

*DARIVANJE*

Poklanjamo dvije ulaznice osobi koja prva napiše komentar ispod članka i javi nam se s podacima (ime i prezime) na mail marketing@sminkerica.com
Ulaznice će se moći preuzeti uz osobnu iskaznicu.

Dobitnica: Julieta23

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)