Tradicija se nastavlja – Balašević u zagrebačkoj Areni, 26. prosinca!

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 21.11.2017.
Baš kako je i obećao, i ovog prosinca, Balašević se vraća u zagrebačku Arenu.

Nakon odličnih nastupa u Čakovcu, Opatiji, Varaždinu, najavljenog koncerta u Osijeku te prošlogodišnjeg obećanja kako će nastojati svake godine nastupiti u zagrebačkoj Areni istog datuma, 26. prosinca, obećanje će i ispuniti.

U Zagrebu je uvijek posebna atmosfera, uvijek neka posebna emocija, ali zaista. Ja to ne govorim u svakom gradu. A u ovo doba interneta možete to lako i provjeriti. Zagreb je za mene uvijek bio poseban događaj. Mislim da još uvijek imam nešto što mogu ponuditi svojoj publici u Zagrebu, imam nekih novih pjesama. – rekao je Balašević.

Prodaja ulaznica za ovaj koncert počinje s nedjelje na ponedjeljak (19./20. studeni) u ponoć, preko sustava Ticketshop.

Kao i obično ulaznice za njegove koncerte nestanu brzinom munje, no to ni ne čudi s obzirom na to da je Balašević jedan od onih izvođača koji je uvijek dobrodošao i koji publici uvijek priredi spektakl za pamćenje.

Već godinama na njegovim koncertima možete susresti kako starije tako i mlađe generacije, koje jednoglasno pjevaju njegove bezvremenske balade.

Na prošlogodišnjem koncertu Balašević je počastio publiku s nekim od svojih pjesama koje rijetko izvodi – Nevernik, Virovitica, Uticaj rođaka na moj život, Ne lomite mi bagrenje, ali i pjesme koje publika gromoglasnim pljeskom uvijek dočeka kao što su – Devojka sa čardaš nogama, Provincijalka, Lepa protina kći, Božo zvani pub i mnoge druge.

Jeste li spremni za još jedan poseban, bajkoviti i čarobni Božić uz Balaševićeve najljepše pjesme?

 

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)