Gibonni – prvi samostalni koncert u Areni

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 23.09.2017.
U subotu 21. listopada Gibonni će održati svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkoj Areni, a već početkom srpnja rasprodane su ulaznice za fan pit i lože. Ništa bolja situacija nije ni u sektoru tribina, gdje je još samo u 2 sektora gornjih tribina moguće naći ulaznice u paru.

700x450
Ali, ovo vas zapravo ne treba čuditi. Ipak se radi o briljantnom autoru, iznimnom pjesniku, „čoviku“ i muzičaru koji, djelujući već više od 30 godina, ostavlja u glazbi jedinstven pečat i potpis. Kombinacija popa i rocka sa zrnom osebujnog mediteranskog kolorita čini ga jednom od ikona hrvatske glazbe.

Svi koji su pratili njegov uspjeh, počev od 1991. kada kreće njegova samostalna karijera, preko hitova „Tempera“, „Lipa moja“, „Činim pravu stvar“, „Mirakul“, „Libar“, „Žeđam“, „Oprosti“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Judi, zviri i beštimje“, „Onako, od oka“, „Udica“ pa do aktualnog singla „Bella Figura, Bella Pitura“ znaju da publika s nestrpljenjem očekuje svaki Gibonnijev koncert, i da se uvijek traži karta više.

Preostale ulaznice (za parter i gornje tribine) potražite u Aquarius Music Shopovima ili na www.ticketshop.hr!

*PR objava
Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)