Psihomodopop u Zagrebu 2.6.2018.

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 23.04.2018.

Psihomodo Pop, rock bend kojeg su svi oduvijek nazivali hrvatskim Stonesima, ove godine obilježava 30 godina od objavljivanja prvijenca ‘Godina zmaja’ i 35 godina na glazbenoj sceni. Upravo su te obljetnice povod velikom zagrebačkom koncertu kojeg će održati 2.6. na Šalati.

Iako iza sebe imaju respektabilni niz hitova i albuma, upravo su koncerti mjesto gdje se bend najbolje snalazi i gdje publika svaki put može svjedočiti fenomenalnoj energiji njihove live izvedbe, s kojom se malo tko može mjeriti.

Veliki zagrebački koncert prigoda je da Psihomodo pred svojom publikom (koja će ispuniti čitavu Šalatu) ne samo potvrdi sve navedeno, već i sam sebi podigne ljestvicu live nastupa. Bit će to velika spektakularna fešta rock’n’rolla uz veliki Psihomodo i njihove goste, o kojoj će se pričati i za koju će se tražiti ulaznica više.

Sve o koncertu pratite na Facebook eventu.

Ulaznice su do 2.6. u prodaji po redovnim cijenama:

PARTER | 120 kn

TRIBINA | 135 kn

Prodajna mjesta:

* Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb

* Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb

* Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A

* Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb

* Prodajna mjesta Eventima

*PR objava

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)