Japan Candy Box (DARIVANJE)

Objavljeno u Lifestyle, autorica: - 07.02.2019.

Danas otvaramo još jedan snack box iz Japana – Japan Candy Box! Možete ga osvojiti i vi ako sudjelujete u darivanju na kraju članka! 

Volim isprobavati kutijice na pretplatu različitog sadržaja i iz raznih zemalja. Ovoga puta isprobala sam još jedan snack box, zapravo candy box jer većinu sadržaja čine slatkiši.

Japan Candy Box japanski je snack, odnosno candy box na pretplatu. Možete uzeti kutiju za samo jedan mjesec ili s pretplatiti na 6 ili 12 mjeseci. Cijena jednokratne kutije iznosi 19.90$ (oko 130 kn), a poštarina je besplatna.

Kutija svakog mjeseca sadrži 10 pomno odabranih slatkiša i slanih grickalica koji odgovaraju mjesečnoj temi.

Ovog mjeseca tema je naravno – Valentinovo!

Sama kutija je kartonska, čvrsta, veselog dizajna, ali nažalost nema dvostruke ambalaže, odnosno nema lijepe ukrasne kutije unutar poštanske ambalaže pa se tako kutija ne može sačuvati kasnije za neku drugu namjenu. Kako je cijena ovog boxa dosta niska, a specijalno dizajnirana kutijica je dodatan trošak, nemam zamjerke na to.

Nakon što otvorite kutiju prvo što ćete primijetiti je šareni letak s prikazom teme unutar kojeg se nalazi popis svih slatkiša i grickalica s objašnjenjem.

Krenimo!

Jedini slani snack u kutijici je Yachin Heart Chipple Snack. Radi se o preukusnom hrskavom rižinom krekeru s okusom mesa na grilu i češnjaka. Toliko je fin da pokušavam saznati kako ga naručiti u velikim količinama. :)

Dalje su sve slatkiši. Umaibo Happy Valentine Snack jednostavan je hrskavi biskvitni prutić preliven čokoladom. Ništa posebno, ali fino.

Sanritsu Genji-Pie su šećerna srca od, rekla bih, lisnatog tijesta prelivena slatkim sirupom. Prilično su masna i vrlo slatka, a kako nisam ljubitelj lisnatog tijesta, ovo nije snack za mene.

Miyata’s Young Donuts su mali čokoladni biskvitići. Ovaj slatkiš mi se najmanje svidio, okus zapravo uopće nije fin.

Furuta Strawberry Chocolate Bar je jako fin prutić, napolitanka punjena kremom od jagode te prelivena jagodom i čokoladom. Mljac!

Najzanimljiviji snack u kutijici svakako je Jaga Choco Strawberry Milk Chips. Radi se o krumpirovom čipsu prelivenom bijelom čokoladom s okusom jagode. Japan je poznat po ludim kombinacijama kad je riječ o grickalicama, ali čudno je da su sve kombinacije zapravo fine, kao i ova.

Shimi Crisp Strawberry Corn Stars su grickalice u obliku slatkih, malih rozih zvjezdica. Okus podsjeća na žitne pahuljice s jagodama.

Bourbon Petit Strawberry Biscuits su mini biskvitići punjeni kremom od jagoda. Sve ima okus jagoda! :D Fini su, slatki i zanimljivo pakirani.

Kabaya Pure & Natural Strawberry Gummies su gumeni bomboni napravljeni s pravim japanskim jagodama. Zapravo su teksturom sličniji marshmallowsima.

Šećer (okusa jagode :D ) na kraju je jedna vrlo fina čokolada. Look 4 Strawberry Chocolates je čokolada s 4 različite vrste punjenja, od 4 različite vrste japanskih jagoda. Jako zanimljivo i vrlo ukusno! Ovo mi je, uz slani snack, najbolji proizvod iz boxa.

Kako ne biste samo gledale sve ove fine slatkiše i grickalice, darujemo jedan Japan Candy Box i vama!

Prijavite se uz pomoć gadgeta ispod!

Sretno

*DARIVANJE*

Šminkerica
Japan Candy Box Giveaway

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Nikolina

    :lol: :lol:

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)