Colgate Max White One Optic

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 24.06.2014.

Colgate predstavlja… Max White One Optic za trenutno blistaviji osmijeh!

Blistaviji osmijeh baš kad Vam je to najpotrebnije? Sada je to moguće zahvaljujući Colgateu i novoj zubnoj pasti MaxWhite One Optic, za bijelije zube već kod prve upotrebe.

PR1

Prava revolucija za Vaš osmijeh!

Nova zubna pasta Colgate Max White One Optic kombinira klinički dokazane optičke izbjeljivače koji odbijaju svjetlost, s jedinstvenim česticama za čišćenje za sigurno odstranjivanje mrlja, od kojih zubi odmah postaju glatki, čisti i vidljivo bijeliji.*

Colgateova inovativna formula ima dvojako djelovanje u cilju postizanja blistavijeg osmijeha.

Prva faza je formulacija čišćenja koja odstranjuje površinske mrlje na zubima. Silicij za dubinsko čišćenje temeljito čisti i pomaže u očuvanju zdravog osmijeha.

Druga faza su optički izbjeljivači koji imaju trenutni učinak izbjeljivanja. Budući da mrlje na zubnoj caklini apsorbiraju plave zrake svjetlosti, ljudsko oko ne može vidjeti sve boje i zubi mu ne izgledaju bijeli. Pasta Colgate Max White ONE sadržava plave pruge koje se tijekom četkanja raspršuju i od kojih se stvara plava pjena tijekom pranja zubi. Te plave čestice u pjeni prianjaju uz čiste zube i omogućavaju odbijanje plavog svjetla od cakline…

Trenutno doprinoseći znatno većoj bjelini Vaših zubi!

 

 Colgate MaxWhite One Optic

Za trenutno vidljivu bjelinu zubi*!

 

Za podrobnije informacije kontaktirajte: www.colgatemaxwhite.hr
 *Učinak izbjeljivanja je privremen

igraj

Posjeti Colgate stranicu na Facebooku i treniraj blještavi osmijeh uz Max White One Optic Klikni na prvu nagradnu igru.

Svaki dan najbolji rezultat osvaja jednu od dnevnih nagrada, Mustra dizajnersku majicu ili Colgate Max White One poklon paket, a svi igrači sudjeluju u izvlačenju glavne nagrade.

*PR članak

Tagovi:
Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 13 komentara.

 • Arya

  majcu?

  • NLBP

   dubinsko čiščenje? :(

 • Viktoria

  Daj napišite nešto drugo osim sponzoriranih članaka

 • mariposa

  o moj bože…

 • smileyy

  molim vas, preklinjem vas da pocnete raditi bilo koje druge clanke al samo da nisu recenzije. Evo pregledala sam 3 najnovije stranice ovog bloga i 18 clanaka su bile recenzije mislim sta je ovo??!!? i znam da ce neki osuditi moj komentar da budem zahvalna da ista objavljuju zbog negativnih komentrara al ovo stvarno vise nije normalno.. muka mi dode kad kliknem na ovu stanicu u nadi da ce konacno objaviti neki drugi clanak al nee opet recenzija
  ma uglavnom ovo je samo moje misljenje koje vama vjerojatno ni neznaci bas puno al eto..

  • Tea

   napoookon da nisam jedina koja tako razmišlja!! :ljut:

 • nolina

  gramatika nula bodova. :lol:

 • Woopy

  i kako da sad netko povjeruje u ovakav clanak koji je tu samo zbog reklame i jos lose napisan

 • ifa

  Jedan prijedlog. Budući da ne objavljujete članke svaki dan bilo bi zgodno da imate opciju praćenja novih objava preko bloglovina ili e-maila.

 • Elin01

  Poslije pranja s ovom pastom, četkica će ostati zauvijek plava. a lavabo pun plavih
  granula koje ova pasta ostavlja. So bad.

 • Banjalučanka

  Stvarno treba malo povesti računa i o greškama u članku, članak objavljen prije više od 24 sata a niko nije ni došao da ispravi to. Na kraju, nije ni fer prema sponzoru. To se zove loša reklama. :ozbiljan:

 • Nomen Nescio

  znači, strašno. pomalo zabrinjavajuće.

 • Litlle.Miss.Sunshine

  Nemam dobra iskustva s takvim pastama, cini mi se da ce tako biti i sad :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)