Crazy Monday na Juliana Nails Webshopu

Objavljeno u Kosa & nokti, Ostalo, autorica: - 30.11.2015.

Propustili ste “Black Friday” i velike popuste? Bez brige, u ponedjeljak 7. prosinca na www.juliana-nails.hr slijedi najveći popust ikad: 65% na preko 130 boja iz kolekcije trajnih lakova.


Požurite, jer Crazy Monday na Juliana Nails web shopu traje samo jedan dan. Imate jedinstvenu priliku izabrati svoju nijansu Gel laka, ili više njih, za samo 33kn! Redovna cijena za 15ml je 95kn.

Gel-Lack-splash

Juliana Nails Gel Lak savršena je alternativa uobičajenim lakovima za nokte. Razvijen posebno za korištenje na prirodnom noktu, odlično prianja i intenzivno prekriva prirodni nokat. Slojevi su tanki i nokti izgledaju kao da imate obični lak, no traju 2 do 3 tjedna.Izaberite svoje favorite u paleti od preko 130 nijansi:

Gel lak boje

Gel lak – trajna boja u nekoliko poteza!
Tretman Juliana Nails Gel Lakom vrlo je jednostavan:
1. nanesite tanki sloj „Base&Finish“ Gel laka na pripremljeni nokat
2. sušite 120 sekundi u UV lampi
3. na vlažni sloj nanesite jedan sloj Gel laka u boji po izboru
4. ponovno osušite 120 sekundi u UV lampi
5. završite sa slojem „Base&Finish“ Gel laka
6. sušite 120 sekundi u UV lampi i s odstranjivačem gela skinite vlažni sloj
Mali trik: Kod nanošenja bilo kojeg sloja bitno je nanijeti ga ravnomjerno preko cijele površine nokta i zatvoriti rub nokta i sve strane tako da spriječite odizanje gela.

Gotovo! Gel lak noktima daje dugotrajan, lijep i uredan izgled!

Nokti

Provjerite na www.juliana-nails.hr preko 130 nijansi Gel laka i ne zaboravite: Crazy Monday traje samo u ponedjeljak 7. prosinca i odnosi se samo na kupnju Gel lakova na webshopu.

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)